erikmyllymäki

Erik Myllymäki

Kuka olet ja mitä teet?

Olen golfammattilainen Erik Myllymäki 

Syntymävuotesi?

1993

Kotiseura?

Edustan Nokia River Golfia.

Minkä ikäisenä aloitit pelaamisen ja mikä toi sinut golfin pariin?

Olen aloittanut pelaamisen vanhempien mukana ensin kävellen ja katsellen ja siitä pikkuhiljaa itsekin enemmän osallistuen.. Greencardin suoritin 7-vuotiaana Vierumäellä mutta todellinen kärpänen puraisi vasta 9-10 vuoden iässä. Nuorempana jalkapallo ja jääkiekko veivät voiton :)

Suosikkikenttäsi?

Kentistä vaikea päättää yhtä lempparia mutta Suomessa Kytäjän vanhempi eli South east ykkönen ja Linna ja Kytäjä NW myös mahtuu kärkikolmikkoon. Maailmalla Whispering pines Texasissa sekä Ranskassa Chantilly sekä Le golf National parhaita. Kaikista valitsisin ykköseksi Le golf Nationalin (toimii myös 2018 Ryder Cup näyttämönä).

Kuka on mielestäsi maailman paras pelaaja?

Rory McIlroy on jäätävän kova, tulee laittaan vielä monta ennätystä uusiksi!!

Mitkä ovat parhaat puolesi golfarina?

Lyön palloa pitkälle mikä antaa paljon potentiaalia, olen myös hyvä puttaamaan. Kova voitontahto sekä periksi antamattomuus! 

Millä osa-alueella on eniten kehitettävää?

Tasaisuutta ja helppoutta pallonlyömiseen tarvii lisää, huono lyönti edelleen liian huono.

Paras golfmuistosi?

Ensimmäinen par tulos oli huikee, Vierumäellä 7 reijällä (par3) varmaan 15vuotta sitten! Pari täyttä vetoo greenille ja putti takalaitaan. Kilpailuajoilta Kytäjän Challenge Tour osakilpailu 2013, sijoituin 10 joukkoon amatöörinä sekä parhaana suomalaisena. Se hurmos mikä oli pelata kun kotiyleisöä oli paljon kannustamassa ja peli kulki ei ihan heti unohdu.

Tavoitteesi golfissa?

Tavoitteeni/ haaveeni on pelata Ryder Cupissa. Lähivuosina tavoite on nousta ET:lle. 

Vaatetuksen merkitys golfissa?

Vaatteet ovat itselle tärkeä juttu golfissa. Etenkin se että ne ovat mukavia päällä sekä palvelevat tarkoitusta, mutta myös ulkonäkö on tärkeä ja tuo lisää itseluottamusta.