abacus-logo-600

Abacus Sportswear on pääasiassa urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita, erityisesti golf-vaatteita, valmistava yritys. Merkin mallisto on kuitenkin kattava, vaatteet sopivat töihin, vapaa-aikaan ja kaikkeen ulkoiluun. Jokainen ryhmä on ainutlaatuinen suorituskyvyltään ja sääsuojausominaisuuksiltaan.

ABACUS ROTORILLA

Rotorin maahantuoma Abacus on pääasiassa urheiluvaatteita, erityisesti golfvaatteita, valmistava yritys. Merkin mallisto on kuitenkin kattava, vaatteet sopivat myös vapaa-ajan pukeutumiseen ja kaikkeen ulkoiluun.

Vuonna 1991 perustettu Abacus on aina ollut tunnettu erityisesti sadevaatteistaan, joiden äärimmäinen suorituskyky on kuin tehty Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Vaatteissa yhdistyvät ruotsalainen design, korkea laatu sekä äärimmäinen toiminnallisuus, jolloin golfari voi keskittyä ainoastaan pelaamiseen. Säästä riippumatta.

Tästä kumpuaakin Abacus-slogan ”Freedom of Golf”.

Abacus-vaatteissa maailmalla pelaa mm. Robert Karlsson, Catriona Matthew ja Carin Koch. Suomessa Abacus-pelaajia ovat mm., Sami Välimäki, Peter Erofejeff, Emmi Jalkanen ja Kaisa Ruuttila.

Abacus on myös yhteistyökumppanina useissa eri urheilutapahtumissa. Solheim Cupissa Euroopan joukkue pukeutuu Abacus-vaatteisiin. Näin tekee myös Tanskan, Norjan ja Saksan maajoukkueet.

Abacusta on saatavilla pro shopeista ja muilta jälleenmyyjiltä kautta maan.

Rotor Form Oy vastaa Abacus Sportswear-vaatemerkin maahantuonnista Suomessa ja Baltiassa.

ABACUS® X-SERIES

Voit tutustua Abacuksen kärkimallisto X-SERIES-tuotteisiin videosta.

TUTUSTU X-SERIESIIN

TUTUSTU MALLISTOON

Voit tutustua ajankohtaiseen Abacus-mallistoon.

TUTUSTU MALLISTOON

Ota yhteyttä

Rotor Form Oy

010 320 3030