abacus-logo-600

Abacus Sportswear on pääasiassa urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita, erityisesti golf-vaatteita, valmistava yritys. Merkin mallisto on kuitenkin kattava, vaatteet sopivat töihin, vapaa-aikaan ja kaikkeen ulkoiluun. Jokainen ryhmä on ainutlaatuinen suorituskyvyltään ja sääsuojausominaisuuksiltaan.

ABACUS ROTORILLA

Abacus on pääasiassa urheiluvaatteita, erityisesti golfvaatteita, valmistava yritys. Merkin mallisto on kuitenkin kattava, vaatteet sopivat myös vapaa-ajan pukeutumiseen ja kaikkeen ulkoiluun.

Abacus-mallisto on jaoteltu neljään ryhmään; rain, wind, warm ja on tour. Jokainen ryhmä on ainutlaatuinen suorituskyvyltään ja sääsuojausominaisuuksiltaan. Esimerkiksi Abacus sadevaatteissa vedenpitävyys on vähintään 5000 mm, äärimmäisiin olosuhteisiin tehdyissä vaatteissa 20 000 mm, kun eurooppalainen standardi on 1500 mm.

Abacus-vaatteissa maailmalla pelaa mm. Robert Karlsson, Catriona Matthew ja Carin Koch. Suomessa Abacus-pelaajia ovat mm. Noora Tamminen, Teemu Putkonen sekä Erik Myllymäki.

Abacus on myös yhteistyökumppanina useissa eri urheilutapahtumissa. Solheim Cupissa Euroopan joukkue pukeutuu Abacus-vaatteisiin. Näin tekee myös Tanskan, Norjan ja Saksan maajoukkueet. Lisäksi Abacus näkyy vahvasti myös Audi Businessaamun ja 24h-juniorihyväntekeväisyys golfin yhteistyökumppanina.

Abacusta on saatavilla pro shopeista ja muilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Lähimmän jälleenmyyjän voit tarkistaa täältä.

Rotor Form Oy vastaa Abacus Sportswear-vaatemerkin maahantuonnista Suomessa ja Baltiassa.

ABACUS® SPRING SUMMER COLLECTION 2016

Voit tutustua kesän 2016 mallistoon videosta tai nettisivun muodossa.

TUTUSTU MALLISTOON VIDEOLTA

TUTUSTU MALLISTOON

Voit tutustua Syksy-Talvi 2016 mallistoon.

TUTUSTU MALLISTOON

Ota yhteyttä

Rotor Form Oy

010 320 3030
Minua kiinnostaa merkit: