abacus-logo-600

Abacus Sportswear on pääasiassa urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita, erityisesti golf-vaatteita, valmistava yritys. Merkin mallisto on kuitenkin kattava, vaatteet sopivat töihin, vapaa-aikaan ja kaikkeen ulkoiluun. Jokainen ryhmä on ainutlaatuinen suorituskyvyltään ja sääsuojausominaisuuksiltaan.

ABACUS ROTORILLA

Rotorin maahantuoma Abacus on pääasiassa urheiluvaatteita, erityisesti golfvaatteita, valmistava yritys. Merkin mallisto on kuitenkin kattava, vaatteet sopivat myös vapaa-ajan pukeutumiseen ja kaikkeen ulkoiluun.

Vuonna 1991 perustettu Abacus on aina ollut tunnettu erityisesti sadevaatteistaan, joiden äärimmäinen suorituskyky on kuin tehty Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Vaatteissa yhdistyvät ruotsalainen design, korkea laatu sekä äärimmäinen toiminnallisuus, jolloin golfari voi keskittyä ainoastaan pelaamiseen. Säästä riippumatta.

Tästä kumpuaakin Abacus-slogan ”Freedom of Golf”.

Abacus-vaatteissa maailmalla pelaa mm. Robert Karlsson, Catriona Matthew ja Carin Koch. Suomessa Abacus-pelaajia ovat mm. Teemu Putkonen, Sami Välimäki, Kristian Kulokorpi, Peter Erofejeff, Aleksi Myllymäki, Erik Myllymäki, Väinö Viitaharju, Krista Bakker, Emmi Jalkanen ja Kaisa Ruuttila.

Abacus on myös yhteistyökumppanina useissa eri urheilutapahtumissa. Solheim Cupissa Euroopan joukkue pukeutuu Abacus-vaatteisiin. Näin tekee myös Tanskan, Norjan ja Saksan maajoukkueet.

Abacusta on saatavilla pro shopeista ja muilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Lähimmän jälleenmyyjän voit tarkistaa täältä.

Rotor Form Oy vastaa Abacus Sportswear-vaatemerkin maahantuonnista Suomessa ja Baltiassa.

ABACUS® SPRING SUMMER COLLECTION 2016

Voit tutustua kesän 2016 mallistoon videosta tai nettisivun muodossa.

TUTUSTU MALLISTOON VIDEOLTA

TUTUSTU MALLISTOON

Voit tutustua Kevät-Kesä 2018 mallistoon.

TUTUSTU MALLISTOON

Ota yhteyttä

Rotor Form Oy

010 320 3030