salomon-logo-600

Salomon on innovatiivisten ja toiminnallisten vaatteiden ja varusteiden valmistaja moneen urheilulajiin, kuten hiihtoon, lasketteluun, juoksuun ja vaellukseen. Rotorin valikoimasta löydät Salomonin tuotteet moneen käyttötarkoitukseen.

SALOMON ROTORILLA

Salomon sai alkunsa Ranskan Alpeilla 1947. Sen intohimo urheiluun, tuotteiden kehittämiseen, laatuun ja ammattitaitoon on luonut tuotteita, jotka mahdollistavat käyttäjälleen vapaudentunteen ja mahdollisuuden haastaa itsensä.

Valikoimasta löytyy sopivia tuotteita esimerkiksi juoksuun, vaellukseen, hiihtoon, lasketteluun, lumilautailuun ja muuhun aktiiviseen elämään. Laaja valikoima sisältää urheiluvaatteita, takkeja, päähineitä, kenkiä, laukkuja, reppuja ja paljon muuta. Kaikessa on ajateltu käytännöllisyyttä ja toimivuutta. Muotoilultaan Salomon-tuotteet ovat nykyaikaisia ja raikkaita.

Kysy ehdotuksia Salomon-tuotteista!

SALOMON FREESKI TV S5 E12 FINLAND

Vapaalasku on yksi monista lajeista, joissa Salomon on vahvasti mukana. Yli 100 jaksoa julkaisseessa Salomon Freeski-vapaalaskuohjelmassa Salomon-tuotteet joutuvat todelliseen testiin. Tämä jakso on muuten kuvattu Vuokatissa ja Rukalla, jossa kuvausryhmä vieraili vuonna 2012.

KATSO VIDEO

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Voit tutustua Salomon-valikoimaan kotisivuilla.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Ota yhteyttä

Rotor Form Oy

010 320 3030
Minua kiinnostaa merkit: