abacus-logo-600

Abacus Sportswear on urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, erityisesti golfvaatteita, valmistava yritys, jonka vaatteet ovat ainutlaatuisia suorituskyvyltään ja säänsuojausominaisuuksiltaan. Merkin mallisto on kattava, vaatteet sopivat niin töihin, vapaa-aikaan kuin kaikkeen muuhunkin ulkoiluun.

ABACUS ROTORILLA

Rotorilta voit hankkia yrityksellesi tyylikkäät ja yhtenäiset Abacus-vaatteet tai vaikka yrityksesi golfkilpailuun Abacus-tuotepalkinnot. Kaikkiin Abacus-tuotteisiin on mahdollista merkata yrityksen logo.

Valikoimasta löytyy niin sadeasut, tuulivaatteet, neuleet, pikeet, housut kuin muutkin asusteet. Korkean suorituskyvyn laadukkaat materiaalit tarjoavat toiminnallisia ja teknisiä vaatteita yhdistettynä ruotsalaiseen designiin. Kaiken lähtökohtana on käyttäjän tuntemus liikkumisen vapaudesta, ilman että vaatteet häiritsevät esimerkiksi golfin pelaamista.

Abacus sponsoroi useita urheilijoita, ja on yhteistyökumppanina eri urheilutapahtumissa. Esimerkiksi Solheim Cupissa Euroopan joukkue pukeutuu Abacus-vaatteisiin. Näin tekee myös Tanskan, Norjan ja Saksan golfmaajoukkueet. Lisäksi Abacus näkyy vahvasti myös Audi Businessaamun, 24h-juniorihyväntekeväisyys golfin sekä Fore Fashion Tourin yhteistyökumppanina.

Rotor Form Oy vastaa Abacus Sportswear-vaatemerkin maahantuonnista Suomessa ja Baltiassa.

 

ABACUS® SPRING SUMMER COLLECTION 2016

Voit tutustua kesän 2016 mallistoon videosta tai nettisivun muodossa.

TUTUSTU MALLISTOON VIDEOLTA

TUTUSTU MALLISTOON

Voit tutustua Abacus Syksy-Talvi 2016 mallistoon.

TUTUSTU MALLISTOON

Ota yhteyttä

Rotor Form Oy

010 320 3030
Minua kiinnostaa merkit: